Mandel-macadamia the-kage
Ingredienser kage:
120 g smør
160 g sukker
100 g usaltede macadamia nødder
100 g mandel mel (mandler blendet til mel)
3 æg
5 spsk mel
1 tsk stødt muskatnød
1 tsk stødt kanel
Ingredienser glasur:
Saften fra en halv citron
Omkring 10 spsk flormelis (eller til du får din ønskede konsistens)
Nogle macadamia nødder til pynt
Lidt revet kokos/kokos mel til pynt
Fremgangsmåde:
- Tænd ovn på 170 grader varmluft
- Med en el-pisker piskes sukker og smør sammen til en luftig masse
- Derefter piskes mandelmel og æg i
- Pisk godt, sådan så der ingen klumper er i dejen
- Tilsæt mel, muskatnød og kanel, pisk godt, så der ikke er klumper i dejen
- Slutteligt røres hele macadamia nødder i dejen
- Kom kagen i en form, evt. en spirngform beklædt med bagepapir
- Bag kagen i ca. 45 min eller til du kan stikke i kagen og kan mærke, at den ikke er blød i midten
- Lad kagen køle helt af
- Lav glasuren af citronsaft og flormelis, og smør det på kagen
- Pynt med med macademia nødder og eventuelt kokos
- Server kagen med det samme evt. som tilbehør til en god kop kaffe :-)
Bettina
This cake was so incredibly good! I'm so happy I could find it on your blog! Definitely going to make it myself very very soon and hopefully achieve a similar result ;)
SvarSletYes it was a really good cake ! I'm glad your like our blog :-) And yes make the cake, it is delicious !
Slet- Bettina