Vegetarbøf med sødkartoffel og cannelinni bønner
Ingredienser:
ca. 400 sødkartoffel (vejet med skæl)
1/2 dåse cannellini bønner
60 g frosne majs (optøet)
0,5 lime (saften herfra)
1 lille rødløg (fint hakket)
1-2 fed hvidløg (knust)
50 g feta (fint hakket)
1 æg
1 tsk oregano
3 spsk havregryn (evt. glutenfri)
Evt. lidt chili
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
- Skræl de sødekartofler, og snit dem i små tern, der dampes i en gryde
- Mos de søde kartofler med en kartoffelmoser mens de er lune, sammen med majs og bønnerne (evt. blend)
- Tilsæt lime saften, løg, hvidløg, feta og æg
- Rør godt til konsistensen er som en fars
- Tilsæt salt, peber, oregano, havregryn og evt. lidt chili og rør godt
- Stil farsen på køl i ca. 30 min
- Varm en gryde med fedtstof, form bøfferne og steg dem til de er let gyldne og sprøde
- Server bøfferne fx som en burger, eller servér dem med lækkert tilbehør
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar