Perlebyg-otto med spinat og tomat
Ingradienser:
2 spsk oliven olie
1 rød løg
4 fed hvidløg
2 dl perlebyg
400 g hakkede tomater
3 dl vand
0,5 dåse cannalili bønner
200 g frossen spinat
2 spsk sød chili sovs
salt
peber
Fremgangsmåde:
- Hak rødløg og hvidløg
- I en tykbundet gryde kommes olivenolie i og opvarmes, derefter svitses løg og hvidløg til de er bløde
- Kom perlebyg i, og svits dem i ca. 3-5 min under konstant omrøring (ellers brænder de på)
- Tilsæt hakkede tomater og vand, og lad det koge i ca. 20-25 min med jævnlig omrøring
- Efter ca. 15 minutters kogning tilsættes spinat, bønner, sød chili sovs, salt og peber
- Efter i alt 25 minutters kogning, fjernes gryden fra blusset
- Herefter skal retten nu stå i ca. 5-10 minutter i gryden med låg på og trække
- Server perlebyg-otto med lækkert kød og eventuelt noget salat og brød :-)
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar