Squash-persille brød
Ingredienser: 30 g smør
4 dl mælk
1 dl youghurt
50 g gær (eller 3 spsk tørgær)
2 tsk salt
2 tsk sukker
400 g revet squash
60 g hakket persille
450 g hvedemel
350 g groft spelt mel
1 æg (pensling)
Fremgangsmåde:
- Smelt smør i en gryde
- Tag gryden af blusset og tilsæt mælk, youghurt, gær, salt og sukker
- I en skål kommes revet squash og persille i, tilsæt derefter mælke blandingen
- Tilsæt melet lidt efter lidt
- Slå dejen godt sammen
- Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time
- Herefter slåes dejen sammen, og brødet formes (mit brød flød en del ud)
- Lad det efterhæve i 30 min.
- Tænd ovn på 200 graders varmluft
- Derefter pisk ægget og pensel det på brødet
- Bag i ca. 30-35 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar