Ingredienser:
125 g jasmin ris
300-400 g kød i strimler (jeg bruger kyllingebryst skåret i mindre stykker)
30-50 g panang-karrypasta*
2 dl kokosmælk* (hvis du kun har light tilføj da 1-2 spsk mel ned i dåsen, så skiller sovsen ikke)
250 g frosne wok grøntsager
100 g bambusskud*
1-2 spsk kokossukker (eller brun farin) til tilsmagningen
*købes hos asiatisk købmand - i Århus er den bedste Far East Trading overfor Baresso ved banegården :-)
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
- Sæt vand til risene over at koge
- Kog risene efter anvisningen på pakken
- Skær kyllingebrystet i mindre stykker
- Varm en wok op med lidt olie og ca. 25 g af karrypastaen
- Når den er varm steges kyllingestykkerne indtil de er færdigstegte
- Tilføj bambusskud og frosne grøntsager og lad dem tø helt
- Tilføj nu kokosmælk og rør godt
- Nu skal panangen smages til med karrypasta og lidt kokossukker/brunfarin
- Tip: start med karrypasta indtil smagen er fyldig nok også selvom den er for stærk for dig, og derefter kan der tilføjes sukker som fjerner noget af den stærke smag
- Server panangen med de kogte jasminris
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar