Torskerognssalat (pålæg til 6-8 rugbrødsmadder, inspiration: emmamartiny)
Ingredienser:
1 dåse torskerogn
4 spsk skyr eller græsk yoghurt
1 lille forårsløg
2 spsk citronsaft
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
1 lille forårsløg
2 spsk citronsaft
Salt
Peber
- Kom torskerognen i en skål og mos den med en gaffel
- Hak den lyse del af forårsløget fint
- Tilføj skyr/græsk yoghurt, forårsløg og citronsaft
- Bland det hele godt sammen
- Smag nu til med salt og peber og evt. mere citronsaft
- Snit den grønne del af forårsløget fint
- Fordel pålægget på en rugbrød eller knækbrød og drys med lidt fintsnittet forårsløg
- Resten af torskerognssalaten kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskab i i hvert fald nogle dage
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar