Wraps med skinke, spinat og flødeost (2 pers., inspiration: fit4livin)
Ingredienser:
200g neutral flødeost
1/2 spsk soya
1/2 citron (saften herfra)
Dild (evt. tørret dildspidser)
200g skinke
Tomater
Frisk spinat
Wraps
Fremgangsmåde:
- Bland flødeost med citronsaft, soya og dild
- Smag evt. til med lidt salt og peber (husk soya har saltet i forvejen)
- Smør en wrap med flødeostcremen
- Læg spinat over halvdelen af wrap'en
- Fordel også lidt finthakket tomat over spinaten
- Læg to skiver skinke på den del af wrap'en hvor spinat og tomat ligger
- Rul nu wrap'en stramt (start i den ende hvor fyldet ligger)
- Gentag herefter så du ender med 1-2 ruller pr person
- Medbring rullerne i madpakken, på en skovtur eller skær rullerne i skiver á ca. 2 cm tykkelse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar