Krabbe quiche
Ingredienser mørdej:
100 g smør (blødt)
150 g hvedemel
1 tsk salt
1 æg
Ingredienser fyld:
5 æg
2,5 dl mælk (gerne sødmælk)
1 spsk mel
1 bundt grønne asparges
400-450 g frisk krabbekød
30 g parmasam
0,5 tsk hvidløgspulver
Salt
Lidt revet ost til toppen
Fremgangsmåde:
- Bland smør, salt og hvedemel sammen (dette kan nemt gøres med en hånd i skålen)
- Tilsæt æg og ælt dejen godt
- Stil dejen i køleskab i 30 min.
- Imens blandes fyldet ved at først blande æg og mælk i en skål og pisk godt
- Tilsæt mel, revet parmasan, salt og hvidløgspulver
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Efter dejen har været på køl fordeles den i en tærteform
- Fordel krabbekødet i bunden
- Fordel herefter aspargesene på bunden (hak dem evt groft)
- Fordel derefter æggeblandingen over
- Bag tærten i ca. 35-40 min.
- Nyd evt. med en frisk salat til :-)
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar