søndag den 6. juli 2014

Skinke muffins med squash og spinat

Mad-muffins er blevet et stort hit herhjemme! De bliver spist både som morgenmad på farten, snack på farten og frokost på farten... Ja de bliver generelt spist som mad på farten hele tiden, hvilket nok er grunden til, at de er blevet SÅ populære. Disse skinke muffins med squash og spinat smager virkelig godt, og de mætter godt, og så er de endda også virkelig lette at lave, hvilket jo er rart i en travl hverdag!


Skinke muffins med squash og spinat
Ingredienser:
200 g mel
1,5 tsk bagepulver
1 gulerod (revet)
150 g græskar (revet)
3 håndfulde baby spinet
200 g kogt skinke (skåret i tern)
1 æg
1 dl mælk
100 g feta (skåret i tern)
5 g parmasan (revet)
1 spsk olie
100 g majs

Fremgangsmåde: 
  • Tænd ovn 200 grader varmluft 
  • Bland alle de våde ingredienser i en skål og alle de tørre ingredienser i en anden skål 
  • I skålen med de våde ingredienser blandes de tørre ingredienser i lidt efter lidt mens der røres godt
  • Kom dejen i muffins forme og pres dem godt sammen med en ske
  • Bag i ovnen i ca. 25-30 min eller til de er lækkert gyldne
  • Nyd dem både kolde og varme :-)



Bettina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar