Tip: køleskabshavregrød skal være iskold, så hvis jeg har det med mig fx i skole, så opbevarer jeg den i et termokrus, ellers smager det altså ikke lige så godt
Verdens bedste lakrids-hindbær køleskabshavregrød {sukkerfri} (1 pers.)
Ingredienser:
1 dl kokosmælk eller mælk
1 dl havregryn (evt. glutenfri)
1 dl æblegrød
1 håndfuld hindbær
1-3 tsk rigtig lakridspulver (jeg bruger 3 tsk dvs. 1 spsk), jeg tror ikke lakridsrodspulver duer
Fremgangsmåde:
Verdens bedste lakrids-hindbær køleskabshavregrød {sukkerfri} (1 pers.)
Ingredienser:
1 dl kokosmælk eller mælk
1 dl havregryn (evt. glutenfri)
1 dl æblegrød
1 håndfuld hindbær
1-3 tsk rigtig lakridspulver (jeg bruger 3 tsk dvs. 1 spsk), jeg tror ikke lakridsrodspulver duer
Fremgangsmåde:
- Aftenen inden grøden skal spises, blandes alle ingredienserne sammen
- Der røres godt, så alt er helt blandet
- Sættes i køleskab natten over
- Om morgenen er grøden klar til at spises, så den kan nydes direkte fra køleskabet af
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar