onsdag den 2. april 2014

Bananmuffins med pecan nødder

Jaba, jeg elsker kage, og disse super lækre, svampede bananmuffins sad lige i skabet! Især med de knasende pecan nødder, som lige gav prikken over i'et. De er dog ikke just de sundeste kager, jeg har bagt...men ja nogle gange skal man jo også have lov til at nyde en lækker kage :-) Og så var de rigtig hyggelige at lave med et barn i køkkenet, og de er ikke for avancerede til kagebagning med børn.


Bananmuffins med pecan nødder
Ingredienser:
100 g smør
130 g rørsukker
2 æg
140 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 overmodne bananer
80 g chokolade med høj kakao procent
80 g pecan nødder


Fremgangsmåde:
  • Tænd ovn på 180 graders varmluft
  • Pisk smør og rørsukker luftigt sammen i rørmaskine eller med en elpisker 
  • Tilsæt æg og pisk godt 
  • Dernæst tilsættes mel og bagepulver, hvorefter der røres godt 
  • Mos bananerne med en gaffel og kom dem i dejen 
  • Hak chokolade og pecan nødder groft og kom i dejen
  • Rør godt så alt er godt fordelt
  • Fordel dejen i muffins forme og bag dem i ca. 20-25 min

Bettina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar