Tip: denne ret kan også laves som en lasagne, hvor der skiftevis lægges lag af ricotta-spinat cremen og tomatsovs imellem hvert lag med pastaplader
Canneloni med ricotta-spinat creme (4 pers.)
Ingredienser:
1 stort løg
2 fed hvidløg
lidt olie (til stegning af løg)
lidt olie (til stegning af løg)
250g spinat (frisk eller frossen der er optøet)
250g ricotta
250g cannelonirør
Tomatsovs (laves af 2 dåser hakkede tomater, nogle knust hvidløgs fed, 1 stort løg og lidt krydderier)
250g ricotta
250g cannelonirør
Tomatsovs (laves af 2 dåser hakkede tomater, nogle knust hvidløgs fed, 1 stort løg og lidt krydderier)
2 gode håndfulde parmesan
Evt. lidt revet ost til toppen
Evt. lidt revet ost til toppen
Fremgangsmåde:
- Først laves ricotta-spinat cremen ved først at hakke løg og hvidløg
- Disse steges på en pande i lidt olie indtil løgene er gennemsigtige
- Hak spinaten groft
- Ricotta, spinat og de stegte løg blandes i en skål
- Denne creme fyldes i en sprøjtepose eller en frysepose
- Lav tomatsovsen eller køb en færdig (min er lavet af 2 dåser hakket tomat, 1 løg, nogle knuste hvidløgs fede og krydderier)
- Start med at lægge et lag tomatsovs i et fad
- Pres herefter ricotta-spinat cremen ind i et pasta rør indtil det er fyldt
- Dette gøres med flere pastarør indtil bunden af fadet er fyldt med pasta rør
- Så fyldes der tomatsovs på indtil alle pasta rør er dækkede
- Endnu et lag af fyldte pasta rør lægges herefter i fadet
- Der fyldes tilsidst tomatsovs på så alle rør er dækkede (hvis der kun mangler lidt tomatsovs så tilføj evt. bare vand for resten)
- Top evt. med lidt revet ost
Ingen kommentarer:
Send en kommentar