Sunde chokolade brownie barer med sveske og rosin {sukkerfri}
Ingredienser:
1 cup solsikkekerner*
½ cup græskarkerner*
½ cup kokos mel*
2 cup svesker*
1 cup rosiner*
2 spsk (med top) raw kakao pulver (ikke sødnet)
Pynt: hvid og mørk chokolade (kan undlades)
* 1 cup er ca. lig med 2,5 dl
Fremgangsmåde:
- I en blender blendes alle kerner, kokosmel og kakaopulver til fint mel
- Tilsæt rosiner og blend igen
- Slutteligt tilsættes sveskerne (da de gør massen meget klistret, er det en god ide at tilsætte lidt af gangen)
- Blend massen til den er cremet og lækker
- I en lille bradepande beklædt med bagepapir kommes massen i
- Med en våd hånd eller en dejskraber presses massen sammen og stilles herefter i fryseren i ca. 3-4 timer eller til den er frossen
- Pynt: smelt chokolade og kom det på toppen af barerne
- Stil tilbage i fryseren
- Når chokoladen er størknet kan barerne skæres ud i passende mundrette stykker
- Barerne opbevares i køleskab eller i fryseren
Lækkert, lækkert, lækkert!
SvarSlet- Anne
Ja de er utrolig lækre og søde! Og sunde (hvis man ser bort fra chokoladen på toppen)! De kan varmt anbefales fra min side!
Slet- Bettina