fredag den 15. november 2013

Quinoa-salat med blomkål, kakifrugt og granatæble

Jeg har lige genopdaget en super lækker frugt kaldet kaki. Da jeg var i Brugsen og handle for nylig, endte jeg derfor med at købe en bakke kakifrugter. De smager virkelig godt :-) Derfor blev denne uges madpakke-salat til denne quinoa-salat med blomkål, kakifrugt og granatæble. Denne salat er både sød, proiteinrig og med masse af bid i. Skøn, mættende og smuk salat, kan man ønske sig andet?!


Quinoa-salat med blomkål, kakifrugt og granatæble (3 portioner)
Ingredienser:
½ granatæble, kernerne herfra
1 kaki frugter
1/4 blomkålshoved, groftrevet
100-125 g hvid og/eller rød quinoa, kogt

Fremgangsmåde:
  • Kog quinoaen efter anvisningen på pakken 
  • Skyld herefter med kold vand og lad køle helt ned
  • Riv blomkålen på den grove side af et rivejern eller blend i en minihakker
  • Pil forsigtigt kernerne ud af det halve granatæble
  • Skær kakifrugten i tern
  • Når quinoaen er helt afkølet blandes det hele sammen
  • Kan opbevares nogle dage i køleskabet  

Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar