mandag den 19. oktober 2015

Lækker mug-cake brownie {sukkerfri}

At kunne lave kage på 5 minutter ved hjælp af en mikrobølgeovn er både fantastisk og ikke så godt ;-) Denne mug-cake brownie smager super godt! Og det er egentlig lidt kritisk, for vi har stort set altid alle ingredienserne, man skal bruge, i vores køkken. Kagen er ikke ligefrem sund, men den er sukkerfri, og så er det gode er jo, at der kun er dén ene kage, man kan spise ;-)


Mug-cake brownie {sukkerfri} (1 kop, inspiration: eugeniekitchen)
Ingredienser:
1,5 spsk smør (15g)
3 spsk mel (30g)
3 spsk kokossukker (30g)
1 spsk bitter kakaopulver af god kvalitet (5g)
0,5 dl mælk


Fremgangsmåde:
  • Benyt en kop eller en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovn (jeg synes skål fungerer bedst)
  • Varm mælk og smør i en kop eller lille skål i mikrobølgeovnen indtil det er lunkent og smørret er smeltet
  • Tilføj mel, kakaopulver og kokossukker til skålen, og pisk dejen sammen med en gaffel, så der ingen klumper er
  • Bag i mikrobølgeovn i ca. 1 minut med pauser således: 30 sek., pause, 10 sek., pause, 10 sek., pause, 10 sek
  • Herefter er brownien formentlig færdig, men ellers gives den 5-10 sek. indtil midten af kagen også føles gennembagt
  • Jeg spiste kagen med lidt mango til, hvilket var rigtig lækkert





Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar