Ingredienser:
1,5 spsk smør (15g)
3 spsk mel (30g)
3 spsk kokossukker (30g)
1 spsk bitter kakaopulver af god kvalitet (5g)
0,5 dl mælk
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
- Benyt en kop eller en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovn (jeg synes skål fungerer bedst)
- Varm mælk og smør i en kop eller lille skål i mikrobølgeovnen indtil det er lunkent og smørret er smeltet
- Tilføj mel, kakaopulver og kokossukker til skålen, og pisk dejen sammen med en gaffel, så der ingen klumper er
- Bag i mikrobølgeovn i ca. 1 minut med pauser således: 30 sek., pause, 10 sek., pause, 10 sek., pause, 10 sek
- Herefter er brownien formentlig færdig, men ellers gives den 5-10 sek. indtil midten af kagen også føles gennembagt
- Jeg spiste kagen med lidt mango til, hvilket var rigtig lækkert
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar