fredag den 2. oktober 2015

After eight cupcakes med creamcheese frosting

Jeg elsker kager og især cupcakes! De er jo så fantastisk fine! Og denne gang havde jeg en pakke med after eight, som jo helt sikkert skulle bages med. Jeg elsker nemlig, når man kan gøre sine kager lidt specielle. Disse kager blev så lækre, og de skal helt sikkert bages igen en anden dag! De er de perfekte cupcakes til dejlig weekend hygge! :-)



After eight cupcakes med creamcheese frosting
Ingredienser dej:
100 g smør
100 g god mørk chokolade
1,5 dl sukker
3 æg
1,5 dl hvedemel
1,5 tsk bagepulver
1 nip salt
0,5 dl kakao usødet
1 pakke After eight chokolade

Ingredienser frosting:
100 g smør (stuetemperatur)
200 g flødeost (ikke light)
200-300 g flormelis (bedømselv hvilken konsistens du ønsker)


Fremgangsmåde:
  • Tænd ovn 175 grader almindelig ovn 
  • Smelt smør i en gryde, og tilsæt derefter chokoladen og rør indtil den er smeltet 
  • I en skål piskes æg og sukker sammen til en luftig masse 
  • Tilsæt smør og smeltet chokolade til æggemassen
  • Derefter tilsættes mel, kakao, bagepulver og salt
  • Bland det godt sammen
  • Muffinsforme fyldes 1/3 op med dej, derefter lægges en After eight chokolade i, og tilsidst fyldes endnu 1/3 dej op
  • Kom dem i ovnen i ca. 20 minutter
  • Efter cupcakesne er bagt færdig, skal de køle af
  • Derefter laves frostingen ved at blande smør og cremecheese og pisk det godt
  • Herefter tilsættes flormelis lidt ad gangen, til man har den ønskede konsistens 
  • Kom frostingen på cupcakesne, og skær 6 After eight over til trekanter, og kom dem på toppen af cupcakesne som ekstra fint pynt


Bettina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar