After eight cupcakes med creamcheese frosting
Ingredienser dej:
100 g smør
100 g god mørk chokolade
1,5 dl sukker
3 æg
1,5 dl hvedemel
1,5 tsk bagepulver
1 nip salt
0,5 dl kakao usødet
1 pakke After eight chokolade
Ingredienser frosting:
100 g smør (stuetemperatur)
200 g flødeost (ikke light)
200-300 g flormelis (bedømselv hvilken konsistens du ønsker)
Fremgangsmåde:
- Tænd ovn 175 grader almindelig ovn
- Smelt smør i en gryde, og tilsæt derefter chokoladen og rør indtil den er smeltet
- I en skål piskes æg og sukker sammen til en luftig masse
- Tilsæt smør og smeltet chokolade til æggemassen
- Derefter tilsættes mel, kakao, bagepulver og salt
- Bland det godt sammen
- Muffinsforme fyldes 1/3 op med dej, derefter lægges en After eight chokolade i, og tilsidst fyldes endnu 1/3 dej op
- Kom dem i ovnen i ca. 20 minutter
- Efter cupcakesne er bagt færdig, skal de køle af
- Derefter laves frostingen ved at blande smør og cremecheese og pisk det godt
- Herefter tilsættes flormelis lidt ad gangen, til man har den ønskede konsistens
- Kom frostingen på cupcakesne, og skær 6 After eight over til trekanter, og kom dem på toppen af cupcakesne som ekstra fint pynt
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar