lørdag den 3. august 2013

Pandebrød

Disse brød er så lækre! De er luftige, får en sprød stegeskorpe, bliver lidt seje i midten og så smager de fantastisk. Spis dem til lige det du har lyst til. De kan fx spises til tzatziki, humusbaba ganoush (auberginedip), haydari (fetacreme) eller bare med en simpel dip af yoghurt naturel med lidt salt, peber og evt. hvidløg. Det smager alt sammen fantastisk til disse pandebrød. Disse pandebrød er desuden utrolig lette at lave, og de mætter rigtig godt. Prøv dem hvis du ligesom os eeeelsker brød :-)



Pandebrød (6-10 brød)
Ingredienser:
25g gær
1 dl vand
Ca. 250g hvedemel
150g fuldkorns hvedemel
1 dl yoghurt eller ymer
1 spsk flydende honning
2 spsk olie
1 tsk salt

Fremgangsmåde:
- opløs gær i vandet og tilsæt herefter yoghurten
- tilsæt olie, honning, salt, fuldkornshvedemel og til sidst hvedemel lidt efter lidt
- ælt dejen på et meldrysset bord
- lad hæve i 1 time
- del herefter dejen i 8 stykker og rul hvert stykke helt fladt (ca. 0,5 cm i tykkelse)
- pensel brødende med lidt olie og steg på en pande indtil de tager farve


Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar