Perlebyg-otto med bønner og tomat
Ingredienser:
1 spsk olie
0,5 løg (groft hakket)
3 fed hvidløg
200 g perlebyg
2 dl hvidvin
4 dl vand
180 g frosne bønner (hakket groft)
2 tomater (godt modne)
2 spsk tomat sovs eller tomatpuré
2 spsk citron saft
salt
peber
Fremgangsmåde:
- I en tykbundet gryde svitses løg og hvidløg i olie til de er let gyldne
- Dernæst tilsættes perlebyg, og de svitses i ca. 1-2 min under konstant omrøring
- Tilsæt vand, hvidvin, tomat sovs og citron
- Lad det koge i ca. 20 min og husk at røre lidt imens
- Herefter tilsættes bønner, tomat (skåret i skiver), salt og peber
- Lad det koge i endnu ca. 10 min eller til perlebygen er kogt mør (der skal gerne stadigvæk være lidt bid i)
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar