lørdag den 5. oktober 2013

Daddel-kokos barer med cookie dough og chokolade topping

En dag lavede jeg disse lækre daddel-kokos barer med cookie dough ovenpå hvori der er hvid og mørk chokolade. Disse lækre barer toppede jeg efterfølgende med smeltet hvid og mørk chokolade som pynt. Disse barer er utrolig lækre og fulde af smag, og så er de utrolig vanedannende! Så er I advaret! Den knasende og søde bund med den endnu sødere cookie dough med den lækre chokolade på toppen er bare et kæmpe hit. De opbevares bedst i fryseren. Jeg er generelt blevet ret afhængig af frosne snacks, fordi her er så varmt i Darwin! Denne potion er ikke alt for stor, så man kan vel stoppe på et tidspunkt, når man engang løber tør! ;-)


Daddel-kokos barer med cookie dough og chokolade topping (inspiration: twin-food)
Ingredienser bunden: 
300 g dadler
110 g usaltede ristede cashewnødder
2 dl havregryn
3 spsk raw kakao pulver
2 dl kokos mel

Fremgangsmåde bunden: 
  • Blend alle ingredienserne i en blender eller med en stavblender til massen er helt ensformig og lækker 
  • Smør massen ud på en bradepande beklædt med bagepapir
  • Stil nu denne i fryseren (gerne en times tid)


Ingredienser cookie dough:
50 g smeltet smør 
60 g sukker 
60 g brun farin 
1 vaniljestang (kornene herfra)
1/3-1/2 dl sødmælk 
1 tsk strøget fint salt 
110 g hvedemel 
40 g mørk chokolade
40 g hvid chokolade 

Fremgangsmåde cookie dough:
  • Smelt smørret og chokoladen sammen i en skål (den må gerne være tyktflydende) 
  • Bland ingredienserne og rør dem godt sammen til du har en lækker masse
  • Hvis massen ikke har den perfekte konsistens så tilsæt gerne mere mel 
  • Når bunden har været tilpas længe i fryseren tages den op og cookie doughen fordeles ovenpå 
  • Pynt eventuelt med lidt smeltet hvid og mørk chokolade som jeg har gjort



Den perfekte bøtte med snacks til søde stunder!

Bettina

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar