Morgenmadspizza (2 pizzaer dvs. morgenmad til 2 meget sultne personer, inspiration: louisalorang)
Ingredienser:
1/2 af denne pizzadej
Ingredienser:
1/2 af denne pizzadej
Lidt pizzasovs/tomatsovs (evt. tomatpure, ketchup og oregano blandet sammen)
1 rødløg
1 spsk balsamicoeddike (jeg brugte granatæble-balsamicoeddike)
2-4 håndfuld revet ost (eller 1 kugle frisk mozzarella)
2 håndfuld babyspinat
6 små æg
Fremgangsmåde:
Charlotte
1 rødløg
1 spsk balsamicoeddike (jeg brugte granatæble-balsamicoeddike)
2-4 håndfuld revet ost (eller 1 kugle frisk mozzarella)
2 håndfuld babyspinat
6 små æg
- Lav pizza dejen (gerne aftenen før, og lad den stå i køleskab indtil den skal bruges)
- Lav pizzasovsen eller køb en :-)
- Tænd ovnen på 250 grader over-undervarme (hvis jeg bruge varmluft i min ovn bliver pizzaerne i hvert fald aldrig sprøde)
- Skær løget i tynde skiver, og vend dem med balsamicoeddiken
- Del dejen i to, og rul den tyndt ud på et stykke bagepapir
- Fordel tomatsovs, løg og spinat på bunden og bag pizzaen i den varme ovn i 6 minutter
- Tag pizzaen ud af ovnen, kom ost på og slå herefter æggen ud på pizzaen (jeg slår æggene ud et efter et i et lille glas og hælder dem derfra og over på pizzaen)
- Bag pizzaen igen i 8-10 minutter eller indtil pizzaen er færdig
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar