Ingredienser kager:
200 g hvedemel
100 g rismel (blendede ris til mel)
100 g sukker
200 g blød smør
Ingredienser pynt:
4 spsk flormelis
1 spsk vand
frugfarve/pastafarve
krymmel
Før de bages
Efter de er bagt.. så der er ikke meget forskel på farven ;-)
Fremgangsmåde:
- Tænd ovn på 180 graders varmluft
- Bland alle ingredienserne til kagerne i en skål til dejen bliver til 'smulre-dej'
- Med dine hænder trykkes dejen til en sammenhængende klump
- Rul dejen ud til 0,5 cm tykkelse med en kagerulle
- Pres jule kageform, og læg forsigtigt kagerne på en bageplade
- Stil dine småkager i ovnen i ca. 20 min eller til de er blevet faste på toppen (kagerne må ikke skifte farve, de skal forblive hvide)
- Lad dem køle af på en bagerist (vær forsig med at flytte dem mens de er varme, de knækker nemt)
- Når de er kolde, kan de pyntes med glasur i sprøjtepose med tylle i enden og krymmel
- Opbevares i en lufttæt dåse eller på køl, hvis der er varmt.
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar