Yndlings franskbrød med 5-kornsblanding
Ingredienser:
100g finax økologisk 5-kornsblanding
1,5 dl kogende vand
2,75 dl kold vand
10g gær
Lidt salt
350g hvedemel
Framgangsmåde:
Charlotte
2,75 dl kold vand
10g gær
Lidt salt
350g hvedemel
Framgangsmåde:
- Bland 5-kornblandingen med den kogende vand
- Lad stå i en time
- Bland herefter gæren i, og vær sikker på af gæren er udblødt
- Tilsæt koldt vand og salt
- Rør mel i, og rør godt med en grydeske i nogle minutter
- Læg dejen i en slip-let rugbrødsform, kom film på og stil i køleskab natten over
- Næste morgen sættes formen i den kolde ovn
- Tænd på 200 grader over-undervarme
- Bag brødet i 35-40 minutter
- Lad brødet køle lidt af på en rist inden det spises :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar