Ingredienser:
2 æg
1,5 dl mælk (tilsæt 0,5 dl mere, hvis der benyttes pulp fra en juicer)
0,5 tsk salt
50g hvedemel
40g grov mel (fx grahamsmel)
175g revet rodfrugt eller samme mængde pulp fra slowjuicer (jeg brugte rødbeder og pastinak)
Fremgangsmåde:
1 hel røget makrel
1 gulerod
Fremgangsmåde:
- Juice rodfrugterne eller riv dem på et rivejern
- I en skål piskes æg, mælk, mel og salt sammen indtil dejen er helt glat (gerne med elpisker)
- Tilføj de revne rodfrugter og bland godt
- Lad evt hvile lidt i køleskab (ikke nødvendigt)
- Varm en non-stick pande op med lidt smør eller olie
- Herefter laves 4 pandekager med en diameter på 10-15cm dvs de laves en af gangen
- Dejen er ret tyk, så sørg for at smøre den lidt ud, så pandekagerne ikke bliver alt for tykke :-)
- Imens pandekagerne steges, rives en gulerod, og benene fjernes fra markrallen
- Server hver pandekage med revet gulerod og 1/4 af den hele røgede makrel
Ingen kommentarer:
Send en kommentar