Jeg hader at lave madpakke og spise lunken madpakke, så at have fri før middag eller at møde efter middag er virkelig luksus for mig. Sådan nogle dage har jeg nogle stykker af dette semester, og på en sådan dag, var der intet pålæg i vores køleskab, så vi måtte være lidt kreative :-) Denne hønsesalat er allerede blevet lavet et par gange siden, da den er virkelig god!
Ingredienser:
200g kyllingekød i mindre stykker*
100g champion
3-4 spsk skyr/cremefraise
2 spsk mayonnaise
1 tsk karry (med top)
Salt
Peber
*Når det kommer til kyllingekødet er der fire valgmuligheder:
Fremgangsmåde:
*Når det kommer til kyllingekødet er der fire valgmuligheder:
- kog en hel kylling med lidt salt og et par gulerødder i en time og pil herefter kødet af skroget (det giver omkring 600g kød, så frys det ned, der ikke bruges) - herefter har man også en hønsekødssuppe/bouillon :-)
- tilbered ekstra kyllingelår (gerne dem med bryst) en dag hvor menuen alligevel står på kyllingelår, og pil herefter kødet af skroget
- køb strimler af kyllingekød eller hønsekød på frost, der allerede er tilberedt
- steg et kyllingebryst/inderfilleter på panden
Fremgangsmåde:
- Skær championerne i kvarte
- Steg championerne i lidt smør ved høj varme, og lad dem herefter køle helt af
- Skær evt. kyllingekødet i mindre stykker, og lad det køle helt af
- Bland champion, kyllingekødet, mayonnaise, skyr og karry
- Smag til med salt og peber og evt lidt mere karry
- Nyd på en rugbrød
- Resterne kan holde sig nogle dage i køleskab :-)
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar