søndag den 2. februar 2014

Flashback sunday: lækkert brød

I dag kommer der lidt inspiration til lækre brød. Vi spiser stadig brød, selvom det virker lidt umoderne i disse palæo og LCHF tider, men vi elsker altså nybagt brød med lækkert pålæg på! Hvis man desuden bager brød af grovere mel-typer og desuden tilføjer godt og sundt pålæg, ja så mætter sådan noget brød altså rigtig godt og længe :-) Et af brødene, der simpelthen må fremhæves, er hvidløgs-krydder pull-apart brødet, som både er smukt og lækkert dvs. altså perfekt gæstemad! Et andet brød, der må fremhæves, er franskbrødet, der kun tager max. 1 time at lave, fra man står i køkkenet, til man kan sætte tænderne i lækkert, nybagt franskbrød! Det er altså en virkelig god redning i alle situationer, og desuden meget lækrere (og også sundere tænker vi) end alt det langtidsholdbare brød, man kan købe i supermarkedet :-)








 


Bettina & Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar