![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRa4GKHzGj_S5ZfAaiZtBW9bGj0SQlwhgB6RH_PE8bKngqonu8eRD4Cz3XwBZPPkzgP8rAWRPReF0SSFvz5bdQN15xxe7mgEnVugqKoXpDcDX67RMvyBMVXWMTtyfkGL51a5-FmUAaDKU/s320/blogger-image--576839536.jpg)
søndag den 2. februar 2014
Flashback sunday: lækkert brød
I dag kommer der lidt inspiration til lækre brød. Vi spiser stadig brød, selvom det virker lidt umoderne i disse palæo og LCHF tider, men vi elsker altså nybagt brød med lækkert pålæg på! Hvis man desuden bager brød af grovere mel-typer og desuden tilføjer godt og sundt pålæg, ja så mætter sådan noget brød altså rigtig godt og længe :-) Et af brødene, der simpelthen må fremhæves, er hvidløgs-krydder pull-apart brødet, som både er smukt og lækkert dvs. altså perfekt gæstemad! Et andet brød, der må fremhæves, er franskbrødet, der kun tager max. 1 time at lave, fra man står i køkkenet, til man kan sætte tænderne i lækkert, nybagt franskbrød! Det er altså en virkelig god redning i alle situationer, og desuden meget lækrere (og også sundere tænker vi) end alt det langtidsholdbare brød, man kan købe i supermarkedet :-)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcrvg8Hlr-3_KYAmKWWyZOIzKK1iQ1iS55qExSnjShlCzo6Hwub4ML0wfP_4A_Q_bm3NhM8xor_vAbIZ9NEbiADPW7KLlfP1D1qedMLAhV9acm0ckXyl9q2VVXGLifVPvjTogXfKr4j6Rm/s320/IMG_2438.JPG)
Bettina & Charlotte
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRa4GKHzGj_S5ZfAaiZtBW9bGj0SQlwhgB6RH_PE8bKngqonu8eRD4Cz3XwBZPPkzgP8rAWRPReF0SSFvz5bdQN15xxe7mgEnVugqKoXpDcDX67RMvyBMVXWMTtyfkGL51a5-FmUAaDKU/s320/blogger-image--576839536.jpg)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar