lørdag den 27. februar 2016

Appelsin-køleskabshavregrød {sukkerfri}

Denne morgenmad er simpelthen så lækker, specielt hvis man som mig elsker køleskabshavregrød samt kombinationen af appelsin og mørk chokolade. Og ja nogen gange kan man sagtens spise en bitte smule mørk chokolade på sin morgenmad (her er der 10 g). Denne morgenmad holder mig tilgengæld mæt i maaaange timer! Og så er køleskabshavregrød super nemt at tage med sig om morgenen, når man fx smutter ud af døren for at komme hen på uni ;-)


Appelsin-køleskabshavregrød (3 portioner, inspiration: cathrinebrandt)
Ingredienser:
3 dl havregryn
3 dl appelsinsaft (saften fra ca. 3 appelsiner)
300-400 g skyr/yoghurt
Evt. en lille smule mørk chokolade


Fremgangsmåde:

  • Pres appelsinsaft ud af appelsinerne (eller køb en appelsinsaft)
  • Bland appelsinsaft og havregryn i en bøtte, og kom den i køleskabet natten over
  • Næste morgen laves der en portion morgenmad ved at blande 1 dl af den kolde appelsin-havregrød med ca. 100g skyr/yoghurt
  • Drys med lidt mørk chokolade
  • Resten af den kolde appelsin-havregrød kan sagtens holde et par dage i køleskabet




Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar