torsdag den 25. februar 2016

Luksus cupcakes med hindbær og hvid chokolade

Jeg har i en lang lang periode ikke haft tid til at blogge. I dag har jeg endelige lidt tid, så jeg smækker lige denne super lækre opskrift på cupcakes op! De er ufatteligt lækre, og kombinationen af hindbær og hvid chokolade er så lækker. Det er en meget tøset og sød kage perfekt til en hyggelig veninde aften med lækker hvidvin! Kagerne skal helt sikkert bages igen! :-) 



Luksus cupcakes med hindbær og hvid chokolade (ca. 12 cupcakes) Ingredienser cupcakes:
115 g smør 
200 g sukker
2 æg
2 tsk vanilje sukker
190 g hvedemel
2 tsk bagepulver
et nip salt
1 dl mælk
saft og skal fra en øko citron
100 hvid chokolade chips
100 g frosne hindbær


Ingredienser frosting:
70 g frosne hindbær
100 g blødt smør
130 g flødeost
1 pakke floramelis (500g)



Fremgangsmåde:
  • Tænd ovn på 180 grader varmluft
  • Pisk smør, sukker og æg sammen i en skål med elpisker til det bliver en lys og luftig æggesnaps
  • I en anden skål blandes vaniljesukker, hvedemel, bagepulver og salt 
  • I skålen med æggesnapsen tilsættes mælk, citron og mel blandingen skiftevist
  • Rør godt til en ensartet masse
  • Slutteligt kommer de frosne hindbær og den hvide chokolade i
  • Kom dejen over i muffinsforme og bag dem i ca. 20 min. eller til de er let gyldne
  • Lad cupcakesne køle helt af
  • Imens cupcakesne køler af kan frostingen laves
  • Hindbærerne koges op i en gryde indtil de er kogt ind
  • Derefter sies kernerne fra og kommes i en skal
  • Bland dertil alle de resterende ingredienserne til frostingen sammen, og pisk til frostingen er let og luftig
  • Når kagerne er kølet, pyntes cupcakesne med frostingen (evt. med en sprøjtepose med tylle)
Bettina 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar