Luksus cupcakes med hindbær og hvid chokolade (ca. 12 cupcakes) Ingredienser cupcakes:
115 g smør
200 g sukker
2 æg
2 tsk vanilje sukker
190 g hvedemel
2 tsk bagepulver
et nip salt
1 dl mælk
saft og skal fra en øko citron
100 hvid chokolade chips
100 g frosne hindbær
Ingredienser frosting:
70 g frosne hindbær
100 g blødt smør
130 g flødeost
1 pakke floramelis (500g)
Fremgangsmåde:
- Tænd ovn på 180 grader varmluft
- Pisk smør, sukker og æg sammen i en skål med elpisker til det bliver en lys og luftig æggesnaps
- I en anden skål blandes vaniljesukker, hvedemel, bagepulver og salt
- I skålen med æggesnapsen tilsættes mælk, citron og mel blandingen skiftevist
- Rør godt til en ensartet masse
- Slutteligt kommer de frosne hindbær og den hvide chokolade i
- Kom dejen over i muffinsforme og bag dem i ca. 20 min. eller til de er let gyldne
- Lad cupcakesne køle helt af
- Imens cupcakesne køler af kan frostingen laves
- Hindbærerne koges op i en gryde indtil de er kogt ind
- Derefter sies kernerne fra og kommes i en skal
- Bland dertil alle de resterende ingredienserne til frostingen sammen, og pisk til frostingen er let og luftig
- Når kagerne er kølet, pyntes cupcakesne med frostingen (evt. med en sprøjtepose med tylle)
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar