torsdag den 6. november 2014

SU-mad: stegte nudler

Denne ret har vi stortset altid ingredienser i vores køkken til at lave, for den kræver i princippet bare æg, nudler, krydderier og nogle grøntsager. Hvis man vil gøre denne ret ekstra lækker, så tilføjes en rest kød, men man behøver faktisk slet ikke kød i denne ret, for denne tilberedning af æggene gør på en eller anden mærkelig måde, at man ikke savner kød ;-) Denne ret er virkelig lækker, mættende, hurtig at lave (maks 10 minutter), og så er den ikke mindst billig at lave! Kun fantasien sætter grænser for hvilke grøntsager og kød man tilføjer. Her er der tilsat, hvad der lige var i vores køkken hvilket var gulerod, soyabønner og en rest kyllingekød.


Stegte nudler (2 personer)
Ingredienser:
2-3 tsk karry
100g nudler
2 æg
1 sjat mælk
Evt. 1 spsk creme fraise 
Grøntsager (her 1 gulerod og 1 håndfuld soya bønner)
Evt. en rest kød (her 75g kyllingekød)
Salt
Peber

Fremgangsmåde:
  • Kog nudlerne efter pakkens anvisning
  • Kom lidt olie og karryen på en middelvarm pande mad høje kanter
  • Lad det stege indtil det dufter meget af karry
  • Kom de kogte nudler på panden og rør godt
  • Slå æggene ud i et glas, og tilføj mælk og evt. creme fraise og pisk lidt med en gaffel
  • Kom nu æggeblandingen på nudlerne, og lad det stege indtil æggemassen er fast
  • Tilføj kyllingekød, soyabønner og fintskåret gulerod
  • Smag til med salt og peber
  • Nyd en rigtig lækker aftensmad :-)



Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar