Peanutbuttercups {sukkerfri} (16 konfektforme)
Ingredienser:
100g mørk chokolade
2 spsk peanutbutter (50g)
Evt. 1 tsk brun farin (4g) og 2 tsk flormelis (4g)
Ingredienser:
100g mørk chokolade
2 spsk peanutbutter (50g)
Evt. 1 tsk brun farin (4g) og 2 tsk flormelis (4g)
Fremgangsmåde:
- Bland evt. peanutbutter med brun farin og flormelis, og rør det godt med en ske
- Tilføj lidt salt hvis den peanutbutter, der benyttes, ikke indeholder salt i forvejen
- Hak chokoladen og smelt halvdelen over vandband
- Når den ene halvdel chokolade er smeltet tages skålen af vandbadet og resten af chokoladen tilsættes
- Rører lidt indtil alt chokoladen er smeltet
- Herefter kommes der et lille lag chokolade i bunden af 16 konfektforme, og de kommes i fryseren i nogle minutter
- Når chokoladen i bunden er størknet, rulles kugler af peanutbutteren som lægges midt i konfektformene
- Herefter fyldes formene op med smeltet chokolade
- Bank forsigtigt formene i bordpladen så eventuelle luftbobler forsvinder
- Kom peanutbuttercupsne i fryseren i 5-10 minutter
- Herefter opbevares de i køleskab eller evt i fryseren
Ingen kommentarer:
Send en kommentar