Nem, svampet chokolade-appelsin bradepandekage (1 lille brandepande)
Ingredienser kage:
300g mel
250g sukker
5dl kærnemælk
2 tsk natron
1 tsk vanillesukker (gerne hjemmelavet)
4-5 spsk kakao (med top)
1 dl olie
Skal fra en øko appelsin
Ingredienser glasur:
30g appelsin saft
Ca 140g flormelis
Fremgangsmåde:
- I en skål blandes mel godt med natron, kakaopulver og vanillesukker
- Riv fint skallen fra en appelsin ned i skålen
- Herefter tilføjes sukker, kærnemælk og olie
- Herefter piskes dejen med et elpiskeris indtil der ikke er flere klumper
- Hæld dejen i en lille bradepande der er foret med bagepapir
- Kom kagen i en 200grader varm ovn i ca. 30 minutter eller indtil den er færdigbagt
- Lad kagen køle helt af
- Bland glasuren, kom den på kagen og pynt evt. med lidt krymmel
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar