Kakao cupcakes med hindbær og karamelfrosting
Ingredienser kager:
175 g blødt smør
200 g sukker
3 æg (jeg brugte S/M æg)
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver
30 g kakao (det bitre til bagening)
2 tsk vanillesukker
2 dl mælk
130 g frosne hindbær
Ingredienser frosting:
125 g smør
210 g Philadelphia flødeost, ikke light (Philadelphia da de fleste andre mærker ikke kan tåle at blive pisket op)
175 g blødt smør
200 g sukker
3 æg (jeg brugte S/M æg)
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver
30 g kakao (det bitre til bagening)
2 tsk vanillesukker
2 dl mælk
130 g frosne hindbær
Ingredienser frosting:
125 g smør
210 g Philadelphia flødeost, ikke light (Philadelphia da de fleste andre mærker ikke kan tåle at blive pisket op)
1 pk flormelis (500g)
1,5 tsk naturlig karamel ekstrakt (min er fra Dr. Oetker)
Evt. lidt rød pasta farve (ikke nødvendigt)
Fremgangsmåde:
Bettina
1,5 tsk naturlig karamel ekstrakt (min er fra Dr. Oetker)
Evt. lidt rød pasta farve (ikke nødvendigt)
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft
- Rør smør og sukker godt sammen
- Tilsæt æggene et ad gangen og pisk dejen godt igennem hver gang
- Bland mel, bagepulver, kakao og vanillesukker sammen i en anden skål
- Rør mel-blandingen i dejen skiftevis med mælken indtil begge dele er rørt i dejen
- Fordel dejen i muffinforme
- Kagerne skal bages i omkring 20 minutter, men det kommer meget an på ens ovn
- Mens kagerne nedkøles, kan man begynde at lave frostingen
- Bland alle ingredienserne, og pisk dem indtil du er tilfreds med konsistensen
- Tilføj mere flormelis hvis konsistensen ikke er stiv nok
- Sprøjt frostingen ud på kagerne, og pynt evt. med marshmallow fondant pynt :)
- Vi laver marshmallow fondant udfra denne nemme opskrift
Ingen kommentarer:
Send en kommentar