tirsdag den 20. september 2016

Bagt rødbede med gedeost

Denne lille snack er super lækker som forret eller som en del af et tapas bord. Der er delte meninger om gedeost, og denne snack kræver, at spiserne kan lide gedeost. Gedeost har dog ikke så skarp en smag, når den er bagt i ovnen. Min erfaring med denne snack, som netop bliver bagt i ovnen, er, at de fleste kan lide den, selvom de ikke tror de kan lide gedeost :-)


Bagt rødbede med gedeost (2 personer)
Ingredienser:
2 store rødbeder
80 g fast gedeost (rulle)
Balcamico eddike
Olivenolie


Fremgangsmåde:
  • Snit rødbederne i 1-1,5 cm tykke skiver
  • Fordel skiver af gedeost på rødbedeskiverne
  • Bland lige dele olie og balsamico eddike sammen, og fordel det herefter ligeligt ovenpå gedeosten
  • Bag i ovnen ved 200 graer i ca. 15 minutter
  • Rødbederne skal gerne være gennemstegte
  • Herefter kan de nydes som en snack, forret, aperitif eller tapas







Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar