fredag den 26. august 2016

Fyldte portobellosvampe

Til min fødselsdag havde jeg inviteret min mor og søster hjem til os, da den helt store fødselsdagsfejring måtte vente til efter min kæreste havde afleveret speciale. Men på min fødselsdag havde jeg inviteret på tapas-bord, hvor jeg serverede en masse lækkert skinke, pølse og ost. Derudover havde jeg bagt dette brød, lavet mini løgtærter, marinerede rejer, humus, haydari, pesto og så havde jeg lavet disse fyldte portobellosvampe. Disse fyldte portobellosvampe smager fantastisk! De bliver snart lavet igen!


Fyldte portobellosvampe (inspiration: sarasmadunivers)
Ingredienser:
4-5 store portobellosvampe
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 rød chili finthakket (uden kerner!)
Salt
Peber
Evt. 1 håndfuld god bacon skåret i tern
1 stor håndfuld fintrevet parmesan


Fremgangsmåde:
  • Fjern forsigtigt stokken på portobellosvampene
  • Hak stokken fint
  • Hak også løg, hvidløg, chili og bacon i små tern
  • Steg løg, hvidløg og chili i lidt olie
  • Tilføj bacontern og stokken og lad det svitse indtil bacon har fået lidt farve
  • Kom lidt fintrevet parmesan i bunden af svampene
  • Kom fyldet i svampene og top med masse af parmesanost
  • Bag i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter
  • Server de fyldte portoellosvampe sammen med noget andet lækkert tapas, som tilbehør til en lækker middag eller som "kødet" på en vegetar-dag (lav dem da uden bacon)








Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar