- 1,0 kg Callebaut chokolade = ca. 67 DKK
- 2,5 kg Callebaut chokolade = ca. 149 DKK
- 108 forstøbte Callebaut chokoladekugler til at komme fyld i = ca. 44 DKK
- 100g frysetørret bær/frugt støv = ca. 36,5 DKK
- 10g spiseligt glimmer = ca. 51,5 DKK
- Chokoladeforme i hård plastik = ca. 126 DKK
- 20g frysetørret bær/frugt = ca. 14 DKK
- Desuden sælger de også marcipan, nougat, alverdens kage/chokolade-pynt, tørrede blomster, æggehvidepulver, spiseligt papir, airbrush, termometre og skåle til temperering af chokolade m.m.
Hjemmesiden er denne:
pati-versand
Lidt info om pati-versand:
- De har chokoladen af mærkerne Callebaut og Valrhona
- Chokoladen kommer i små chokoladeknapper, som uden at blive hakket er perfekte til temperering, til at komme i kager og cookies og til at komme ovenpå en varm kage, der skal have et lag chokolade på toppen!
- Hjemmesiden er kun på tysk, så man skal være lidt god til tysk (eller bruge google translate)
- Min pakke blev sendt fra Tyskland samme dag, som jeg bestilte (selvom det var en søndag!), og jeg modtog pakken om onsdagen
- Pakken bliver sendt med DHL Deutschland, og hvis man ikke er hjemme, når de kommer med pakken, så overtager PostDanmark pakken, hvilket altså er ret smart!
- Prisen for fragt til Danmark er 14,9 EUR (ca. 111 DKK), så det er en god idé at gå sammen 2 eller flere, når der skal bestilles (da vi bestilte, havde de en periode, hvor de gav 50% på fragten, så det kan man også evt. vente på, at de gør igen)
- Man kan kun betale med bankoverførsel eller paypal*
*Dette punkt (sammen med de sindssygt billige priser) gjorde mig lidt bekymret, men efter at kun have læst positive anmeldelser om denne internet shop rundt omkring på internettet, tog jeg chancen, og hermed har I mit ord på, at denne internet shop er helt reel og har fantastisk og hurtig service!
Charlotte
Øj, bliver straks chokosulten.
SvarSlet- Anne www.venterpaavin.blogspot.com
Ja det kan man nemt bliver af synet af 8 kg chokolade ;) Det smager også virkelig godt det chokolade!
Slet- Charlotte
Hej!
SvarSletMå jeg spørge, hvor I var på kurset, og hvad kurset hed?
Det var igennem vores fagforening IDA, så jeg tror desværre kun det er muligt at komme på kurset hvis man er med i IDA eller kender nogen der er. Det var med en konditor fra F-HØJ, men jeg tror mest han gjorde det fordi hans kæreste er en af dem der står for at oprette nye arrangementer hos IDA.
Slet- Charlotte